Bestel hier uw Kinderhoroscoop

Let op: alleen voor uw eigen kind kunt u bestellen
U kunt kiezen uit drie varianten: de verkorte horoscoop, de uitgebreide horoscoop en de babyhoroscoop. De laatste is gebaseerd op ontwikkelingspsychologie en beschrijft nauwkeurig de eerste 5 levensjaren naast de algemene karakterinformatie die u krijgt.

En vergeet niet wat u krijgt is allemaal puur handwerk, maar u betaalt slechts een prijs in de range die je normaal voor computerhoroscopen neerlegt.

Bestellen via PayPal: u betaalt vooraf
U bestelt de gewenste horoscoop of horoscopen op een volledig veilige manier via PayPal U kunt PayPal zo instellen dat u gewoon werkt met uw eigen bankrekening. Ook kunt u desgewenst uw creditkaart gebruiken of uw eigen Payal rekening. Na betaling volgt het formulier waarop u uw geboortegegevens invult. Direct na ontvangst krijgt u bevestiging en bericht.

Rasix

Verkorte Geboortehoroscoop


De verkorte horoscoop is een handgemaakte horoscoop die van uw kind nader beschrijft hoe het gelukkig wordt, hoe het reageert op gebeurtenissen en mensen en welke indruk het maakt. Ook krijgt u een uitgebreide toelichting over waarom deze drie onderwerpen zo belangrijk zijn en hoe erop in te spelen.

Verkorte Geboortehoroscoop

U betaalt: € 15.=


 

Relatiehoroscoop
Uitgebreide Geboortehoroscoop
Deze horoscoop geeft een to the point beschrijving van het karakter van uw kind, ook over vriendschappen en beantwoordt de vraag hoe uw kind gelukkig wordt en hoe het reageert op mensen en gebeurtenissen; hoe het omgaat met discipline en opkomt voor zichzelf. Dat alles vol opvoedingsadvies voor de kinderjaren. Per onderwerp wordt helder en in nuchtere bewoordingen beschreven wat de horoscoop van uw kind u vertelt. Daarnaast krijgt u steeds een uitgebreide toelichting per thema. Uitgebreide Geboortehoroscoop

U betaalt: € 55.=U bestelt deze horoscoop via Paypal door op de knop te drukken.

Prijs € 55.=

 

Liefdeshoroscoop

Babyhoroscoop

Complete horoscoop met exacte aanwijzing voor de eerste 5 levensjaren van je baby. In deze horoscoop is de uitgebreide kennis verwerkt die in de pedagogiek en ontwikkelingspsychologie bestaat over de eerste 5 levensjaren van de mens. Tevens bevat de horoscoop de informatie over je kind uit de verkorte horoscoop. Hier zie je het voordeel van onze dubbele scholing in theorie en praktijk van zowel de psychotherapie als de astrologie. Babyhoroscoop

U betaalt: € 25.=


 

jaarhoroscoop

En voor uzelf: Esoterische Jaarhoroscoop


De jaarhoroscoop beschrijft in heldere taal de ontwikkelingen die volgens de astrologie binnen het komend jaar gaan plaats vinden. De beschrijvingen zijn psychologisch/ relationeel van aard, niet astrologisch. Ze behandelen de plaats die u momenteel inneemt binnen uw levenstaak als geheel. De horoscoop bestaat uit twee delen:
  • Waar bent u in uw levenscycli 1: In de grote lijn: zowel structurele gezien
  • 2: De grote lijn vanuit het charismatische deel van uw psyche

Price: $55.=
Bestellen op Jaarhoroscoop >
 

Beroepshoroscoop

Uitgebreide Beroepshoroscoop<

De beroepshoroscoop beschrijft uw persoonlijkheid en geeft daarbij een uitgebreid verslag van de beroepen waar u volgens de westerse en de chinese astrologie geschikt voor bent. De beroepshoroscoop beschrijft dat alles in heldere taal. De beschrijvingen zijn psychologisch/ relationeel van aard, niet astrologisch.


Price: $45.=

 

Andere horoscopen

Andere horoscopendit zijn de meest gevraagde horoscopen. U heeft er meer dan genoeg aan, maar wilt u desalniettemnin verder ga dan naar De hoofdsite